Uutiset

Etsimme akustikkoa Vaasan alueelle

04.03.2019

Akukon office 058

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut ja myyntiorientoitunut. Hän tulee hyvin toimeen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Akustikollamme on soveltuva tekninen peruskoulutus ja perehtyneisyyttä akustiikkaan. Audio- ja muun AV-tekniikan mahdollinen tuntemus luetaan eduksi. Akustikkomme puhuu sujuvasti ruotsin ja suomen kieltä. Lisäksi hänellä on hyvä englannin kielen taito.

Työnkuvaa muokataan valitun henkilön vahvuuksien ja toiveiden mukaan, mutta se tulee sisältämään ainakin seuraavia asioita:

  • uusien suunnittelu- ja konsultointitöiden hankinta
  • suunnittelukokoukset ja töiden delegointi Akukonin muulle henkilöstölle
  • yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin
  • akustisiin mittauksiin ja projektityöhön osallistuminen mahdollisuuksien mukaan

Akukonilla on Vaasan alueella ennestään yksi toimihenkilö, joka on jäämässä eläkkeelle. Uusi akustikkomme tulee jatkamaan hänen työtään ja kehittämään sitä edelleen. Toimenkuva on itsenäinen ja voi olla joskus yksinäinenkin, joten yrittäjämäinen orientaatio on tehtävän kannalta eduksi. Työpiste joko oma kotitoimisto tai tarkoitusta varten vuokrattava työtila. Ajokortti ja oma auto ovat tehtävän hoidon kannalta tarpeellisia.

Pyydämme hakemustasi 29.3.2019 mennessä osoitteeseen rekry (at) akukon.com. otsikolla ”Akustikko Vaasa”. Lisätietoja antaa Jukka Ahonen, jukka.ahonen ( at ) akukon.com.

Akukon office 053
Akukon office 058