Uutiset

Etsimme asiantuntijoita melu- ja tärinätiimiimme

24.09.2018

Akukonin kehittämispäivä

Tehtävän pääasiallinen sisältö on meluselvitysten tekeminen. Selvityksiä tehdään mm. kaupunkisuunnittelun tueksi sekä rakennushankkeita varten. Työ sisältää ympäristömelun, tärinän ja runkomelun selvityksiä. Osa selvityksistä vaatii myös kenttätyötä, eli mittauksia, mutta iso osa työstä tehdään toimistolla yhdessä muiden akukonlaisten kanssa.

Työ sisältää suunnittelu- ja selvitystyön lisäksi myös asiakasrajapinnassa yhteydenpitoa, raportointia, tarjousten tekoa, sekä jossain määrin projektijohtamista ja -hallintaa.

Odotamme sinulta vastaanottavaa asennetta ja reipasta mieltä! Olet teknisesti suuntautunut, eivätkä haasteet hätkäytä. Pystyt tuottamaan selkeää tekstiä ja kirjoittamaan raportteja hyvällä suomen kielellä. Sinulla on akustiikka- ja värähtelytekniikan tietämystä, soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Etsimme asiantuntijoita ensisijaisesti Helsingin toimistoomme, mutta toimipisteemme Turussa, Oulussa, Jyväskylässä tai Tampereella ovat myös mahdollisia. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, niin pystyt silti säännöllisesti käymään Helsingin toimistollamme, missä valtaosa muusta tiimistä työskentelee.

Lisäksi arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tuntemusta meluntorjunnan säännöstöstä, lainsäädännöstä ja ohjearvoista. Ruotsin ja muun kielen taito luetaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Akukon on kansainvälinen ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Akukonlaisia yhdistää kiinnostus kulttuuriin ja ympäristöön. Yrityksemme on vakavarainen; kuulumme Dun & Bradstreetin matalimpaan riskiluokkaan.

 Akukonin henkilöstöllä on mm. seuraavia etuja:

  • Huippukollegat – alan edelläkävijyys ja korkeimman tason asiantuntijuus ovat oleellinen osa Akukonin historiaa ja nykypäivää
  • Mutkaton toimintakulttuuri sekä kannustava ja innostava työympäristö
  • Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöskentelyyn
  • Mahdollisuus työaikajärjestelyihin perhesyistä tai henkilökohtaisista syistä (Akukon on Edelläkävijä #perheenpuolella )
  • Laaja terveysturvavakuutus, joka kattaa myös aiempien tapaturmien/vammojen hoidon (muiden ehtojen täyttyessä) sekä matkavakuutus, joka kattaa myös vapaa-ajan matkat
  • Kotimaan työmatka-aika lasketaan työaikaan kuuluviksi
  • Akukon tukee henkilöstön liikunta- ja kulttuuriharrastuksia
  • Palkkaus on alallamme kilpailukykyinen

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostitse 12.10.2018 mennessä osoitteeseen rekry@akukon.com. Kirjoitathan otsikkokenttään "MELUAKUSTIKKO".

Lisätietoja antaa melutiimin päällikkö Liisa Kilpilehto, liisa.kilpilehto( ät )akukon.com, +358 40 827 2532.

Akukon office 053
Akukon office 058