Uutiset

Etsimme asiantuntijoita runkomelu- ja tärinätiimiimme (RMT)

30.09.2019

RMT rekrykuva

Etsimme sekä kisälliä että gurua. Kisällillä on soveltuvaa teknistä koulutustaustaa ja innostusta alaamme, mutta häneltä ei odoteta työkokemusta. Mestarilla on jo kokemusta ja näyttöjä vaativasta tärinäasiantuntijan työstä.

Olitpa kisälli tai guru, sinulla on avoin ja myönteinen asenne ja pidät uusien asioiden oppimisesta. Olet huolellinen, avoin ja utelias, sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja pystyt työskentelemään ja toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Huumorintaju ei ole este. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

KISÄLLI: Jos olet lähiaikoina valmistuva tai hiljattain valmistunut diplomi-insinööri tai insinööri, saatat olla etsimämme kisälli. Olet opiskellut pääaineenasi esimerkiksi akustiikkaa, rakennustekniikkaa tai konetekniikkaa. Opintoihisi on sisältynyt akustiikkaan, värähtelyyn ja/tai tärinään liittyviä opintojaksoja. Olet kiinnostunut akustiikasta ja värähtelystä, ja haluaisit kehittyä runkomelu- ja tärinäasiantuntijaksi alan kovatasoisimmassa tiimissä. Tulisit työskentelemään Helsingin toimistollamme.

GURU: Olet kokenut tärinäasiantuntija, jolle on jo kertynyt näyttöjä infraan ja talonrakennukseen liittyvien tärinäriskien hallinasta. Sinulla on soveltuva tekniikan alan koulutus. Toivoisimme, että sinulla olisi mahdollisuus työskennellä Helsingin toimistollamme, mutta työpisteesi voi olla myös jossain muussa toimistossamme Suomessa. Gurulta toivomme myös tärinäasiantuntijan FISE AA -pätevyyttä tai ainakin kelpoisuusehtojen täyttymistä, jotta voimme hakea sinulle pätevyyttä, mikäli tulet valituksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Akukon on kansainvälinen ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Akukonlaisia yhdistää kiinnostus kulttuuriin ja ympäristöön. Yrityksemme on vakavarainen; kuulumme Dun & Bradstreetin matalimpaan riskiluokkaan.

Akukonin henkilöstöllä on mm. seuraavia etuja:

  • Huippukollegat – alan edelläkävijyys ja korkeimman tason asiantuntijuus ovat oleellinen osa Akukonin historiaa ja nykypäivää
  • Mutkaton toimintakulttuuri sekä kannustava ja innostava työympäristö
  • Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöskentelyyn
  • Mahdollisuus työaikajärjestelyihin perhesyistä tai henkilökohtaisista syistä (Akukon on Edelläkävijä #perheenpuolella )
  • Laaja terveysturvavakuutus, joka kattaa myös aiempien tapaturmien/vammojen hoidon (muiden ehtojen täyttyessä) sekä matkavakuutus, joka kattaa myös vapaa-ajan matkat
  • Kotimaan työmatka-aika lasketaan työaikaan kuuluviksi
  • Akukon tukee henkilöstön liikunta- ja kulttuuriharrastuksia
  • Palkkaus on alallamme kilpailukykyinen

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostitse 11.11.2019 mennessä osoitteeseen rekry@akukon.com. Kirjoitathan otsikkokenttään joko ”KISÄLLI" tai ”GURU”. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö, TkT Henri Penttinen, p. +358 50 3258309, henri (piste) penttinen (at) akukon (piste) com, tai toimitusjohtaja Ari Lepoluoto, p. +358 50 372 5275 ari  (piste) lepoluoto (at) akukon (piste) com.

Akukon office 053
Akukon office 058