Uutiset

Etsimme kokenutta meluasiantuntijaa

05.03.2019

Melun rekrykuva

Työn sisältö on pääasiassa ympäristömeluun liittyvää konsultointia sekä meluselvityksiä. Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat kaupunkisuunnittelusta teollisuuslaitosten meluntorjuntaan ja työ sisältää myös haasteellisten melulähteiden torjuntasuunnittelua.

Työ sisältää suunnittelu- ja selvitystyön lisäksi myös asiakasrajapinnassa yhteydenpitoa, raportointia, tarjousten tekoa, sekä jossain määrin projektijohtamista ja -hallintaa.

Akukonin toiminta laajenee jatkuvasti kansainvälisille markkinoille myös ympäristömeluasioissa, joten monikansallinen työ on mahdollista.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on soveltuva, korkeakoulutasoinen koulutus joko tekniikan tai luonnontieteiden alalta. Meluntorjunnan sekä melumittausten periaatteet ovat sinulle tuttuja, pystyt tulosten perusteella tekemään kestäviä johtopäätöksiä sekä vertailemaan niitä asianmukaisiin ohje- ja raja-arvoihin. Pystyt myös tuottamaan selkeää tekstiä ja kirjoittamaan raportteja hyvällä suomen kielellä. Lisäksi olisi hyvä, että taustastasi löytyy akustiikka- ja värähtelytekniikan tietämystä.

Jos et asu pääkaupunkiseudulla, niin pystyt silti säännöllisesti käymään Helsingin toimistollamme, missä valtaosa muusta tiimistä työskentelee.

Mitä toivomme sinulta?

Kokemusta vastaavista töistä sekä tuntemusta meluntorjunnan säännöstöstä, lainsäädännöstä ja ohjearvoista. Suomen kielen lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen taito. Akukonin toiminta laajenee jatkuvasti ulkomaille, joten mahdollinen muu kielitaito ja seikkailumieli luetaan eduksi.  

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Huippukollegat – alan edelläkävijät ovat oleellinen osa Akukonin historiaa ja nykypäivää
  • Kannustava, innostava ja monikulttuurinen työympäristö
  • Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöskentelyyn
  • Alallamme kilpailukykyinen palkka, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä lounaskortti
  • Laaja terveysturvavakuutus, joka kattaa myös aiempien tapaturmien/vammojen hoidon (muiden ehtojen täyttyessä) sekä matkavakuutus, joka kattaa myös vapaa-ajan matkat
  • Työaikaa varataan myös pätevöitymiseen, täydennyskoulutukseen ja oman työn kehittämiseen

Pyydämme hakemuksia 29.3.2019 mennessä osoitteeseen rekry ( at ) akukon.com. Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Liisa Kilpilehto, liisa (piste) kilpilehto ( at ) akukon (piste) com, 040 827 2532.

Melu, runkomelu ja tärinä - VR
Melu ja tärinä - Paramedic standing