Uutiset

Kesätyöntekijät ovat varma kesän merkki

07.05.2019

Kesätyöntekijät 2019

Kuvassa vasemmalta oikealle Jonas Möller, Ilmari Auvinen ja Mariam Saralidze.

Tänäkin kesänä Akukonissa työskentelee myös kesätyöntekijöitä. Koska Akukon kansainvälistyy nopeasti on luonnollista, että tämä näkyy myös kesätyöntekijöiden tehtävissä.

Jonas Möller opiskelee kauppatieteitä Turun yliopistossa ja valmistelee Pro Gradu -työtään, joka liittyy PK-sektoriin kuuluvan kansainvälisen konsernin kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin. Akukonissakin hänen tehtävänsä liittyvät varsinkin kansainväliseen laskutukseen ja tytäryhtiöiden talousseurantaan. Jonas on jo aikaisemminkin työskennellyt Akukonissa tuntityöntekijänä opintojensa ohella.

Ilmari Auvinen opiskelee Aalto-yliopistossa akustiikkaa. Tekniikan ohella Ilmarilla on vahva tausta myös musiikin ja esittävien taiteiden puolella. Akukonissa hän tekee mm. akustisia mittauksia sekä tiedotukseen ja dokumentointiin liittyviä kehittämistehtäviä. Myös Ilmari on työskennellyt Akukoissa tuntityöntekijänä opintojensa ohella.

Mariam Saralidze opiskelee kauppatieteitä Jyväskylän yliopistossa. Hän on kotoisin Georgiasta, jossa hän on toiminut taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä. Mariamin tehtävät Akukonissa liittyvät varsinkin Euroopan ja Aasian alueen kaupallisiin käytänteisiin. Koska georgian kieli on Mariamin äidinkieli, hän auttaa meitä myös Georgian-projekteihimme liittyvässä yhteydenpidossa.

 

Akukon office 053
Akukon office 058