Etsimme akustiikkasuunnittelijaa Turkuun

Onko sinulla sopiva tekninen tai luonnontieteellinen koulutustausta ja tunnetko rakennusakustiikkaa? Haluaisitko työskennellä Suomen johtavan akustiikka-alan asiantuntijayrityksen palveluksessa? Jos vastauksesi on myöntävä, saattaa Akukon olla etsimäsi työnantaja.

Akustiikkasuunnittelijan tehtävä sisältää uudis- ja korjausrakentamiseen liittyvää akustiikkasuunnittelua ja mittauksia. Tarkempi toimenkuva määräytyy valitun hakijan taustan mukaan, joten sinulla voi olla lyhyempi tai pidempi työkokemus. Toimipiste sijaitsee Turussa, mutta projektikohteita on muuallakin.

Akustiikkasuunnittelijamme työskentelee yhteistyössä asiakkaidemme, muiden suunnitelijoiden ja työtovereidensa kanssa, joten häneltä odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Tehtävään kuuluu myös raporttien laatimista, josta syystä sujuva kirjallinen osaaminen on tarpeen ja CAD-taidoistakin on hyötyä. Suunnittelijamme osaa ainakin suomen ja englannin kieltä. Mahdollinen muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme hyvän ja mutkattoman työympäristön sekä kilpailukykyiset edut suomalaisessa yrityksessä, jolla on myös merkittävää kansainvälistä toimintaa. Työhyvinvointiin panostetaan meillä paljon, ja jokaiselle akukonlaiselle varataan aikaa myös oman ammattitaidon kehittämiselle.

Hakemukset 16.6.2017 mennessä osoitteeseen info (ät) akukon (piste) fi, otsikkokenttään ”Akustiikkasuunnittelija”. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ari Lepoluoto, ari (piste) lepoluoto (ät) akukon (piste) fi, puh. 010 3200 700.

Akukon

Yritys

Olemme akustiikan, meluntorjunnan ja audiovisuaalisen esittämisen sekä av-tuotannon ykkösasiantuntija Suomessa. Toimimme itsenäisenä suunnittelu- ja konsulttitoimistona. Akukonissa työskentelee yli 30 alan huippuasiantuntijaa.

Kahdeksan palvelualuettamme ovat Esitystilat, Rakennus- ja huoneakustiikka, Melu, runkomelu ja tärinä, AV-suunnittelu, Melu- ja tärinäaltistus, Audiolaboratoriot, Kuva- ja äänituotanto sekä Akkreditoidut mittaukset

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Tallinnassa. Luottoluokituksemme on AAA ja auditoitu laatujärjestelmämme noudattaa ISO 9001 -standardia. Keskeisillä suunnittelualoillamme on myös Rakentamisen Laatu RALA Ry:n myöntämät RALA-pätevyydet. Pääosa mittauspalveluistamme ovat akkreditoituja.

Olemme alusta alkaen olleet itsenäinen konsulttiyritys, jonka omistajat ovat osa henkilöstöämme ja myös aktiivisesti mukana projekteissamme. Henrik Möller ja Tapio Lahti perustivat Akukonin vuonna 1994.

Teemme ihmisille parempaa elinympäristöä suojaamalla heitä ympäristömelulta ja edistämällä niin tilojen turvallisuutta, toimivuutta kuin elämyksellisyyttäkin. Missiomme on ihmisten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä työn tuottavuuden parantaminen hyvän suunnittelun avulla.